| Autor |
Zpráva |
ganp Trochu bokař

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
tak konečně mi přišel blok,nově vyvložkovaný 3 a 4 valec! http://ganp.rajce.idnes.cz/Mazda323/#DSC00040.JPG
ted stači obědnat jen hlavni a ojniční lagry pistní kroužky a komplet sadu tesněni na motor, a mužu začit skladat!
ješte mam dotaz, někdo mi tady nabizel vyrobu motanych svodu na mazdu akorat nevim kdo to děla.....?dik za info _________________ Mazda 323 Gtx 4x4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
swejky Trhač asfaltu
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 10:12 pm Předmět: |
|
|
takže předpokládam že ten motor, kterej sme kvůli tobě vezli z jedno místa na druhý aby si se na něj mohl podívat a byl v pořádku tak si nevzal, ani neozval, jestli jo nebo ne, jediný co bylo řečeno je že 3 týdny a budou peníze..... uběhl měsíc a půl a nic?
asi klasický vidlácký chování  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanysx Zelenáč
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
njn, motor měsíc a půl zaclání v garáži místo aby byl zakonzervovanej v bezpečí jako předtim, po třech tejdnech info žádný a když sem se minulej tejden zeptal jak to teda bude přišla mi odpověď, že eště nepřišly náký prachy vod pojišťovny a až přijdou, že prej se ozve...
a pak kouknu sem a tady už máme novej blok, dokonce i vyvložkovanej... tak tomu nák nerozumim teda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
když už se o tom tady budeme teda dohadovat , tak prachy od pojištovny mi ještě nepřišli!! hlavně jsme byly dohodnuty že když se do 2 tydnu neozvu tak ten mtor si nechate a budete ho stavit na výkon 600koni!tak pak už jsem na to nebral zřetel.....!zajem furt mam akorat ta pojištovna se stim nějak louda a ja to neovlivnim!! a taky mě to sere!! _________________ Mazda 323 Gtx 4x4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanysx Zelenáč
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
600 sem řikal, že sem už viděl(ne na vlastní oči), ale dělat to by mě ani nenapadlo... ani bych na to neměl... jak sem řikal, pokud zůstane u nás tak bychom se rádi dostali ke třem stům, ale to už je ot... pokud zájem trvá tak se ozvi až budeš mít prachy, číslo máš zatim na jeho stavbu neni páč furt potřebujem prachy na to druhý auto co se dokončuje, tak třeba eště bude volnej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:07 am Předmět: |
|
|
konečně po delší hledani a schanění se mi podařilo sehnat komplet těsnění na motor,hlavní a ojniční šály,pistní kroužky! sice cena už tak pěkna nebyla za tuhle malou hromadku!ted už čekam až přijde klika z vybrusu a muže se začit skladat! http://ganp.rajce.idnes.cz/Mazda323/#DSC00136.jpg _________________ Mazda 323 Gtx 4x4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hanysx Zelenáč
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
| kupoval si to podle typu auta nebo přímo podle vin? sou dva typy těsnění po vanu podle toho jestli máš hliníkovou nebo plechovou(nejsem si jistej jestli neni rozdíl i v dosedací ploše na bloku) když budeš mít to druhý než tam patří tak to buď poteče nebo v horším případě po dotažení hneš s guferem na klice(za spojkou) a začne ti chcát gufero... vanu utahovat velmi zlehka jinak se těsnění vytlačí ven a zase pochčije |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
kupoval jsem to podle typu auta-motoru.vanu mam plechovou. _________________ Mazda 323 Gtx 4x4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SilverFox Trochu bokař
|
Zaslal: so září 04, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
O pískování hliníkovejch součástí motoru jsem slyšel nepěkný věci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ganp Trochu bokař

|
Zaslal: so září 04, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
a jaky??? Bylo to opískováno velmi jemným pískem a ne žádnejma velkejma brokama dosedacim plocham atd..se nic nestalo pouze očistilo leta zasrané saní... _________________ Mazda 323 Gtx 4x4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|